Genel Duyuru

GALLERY WALK FİLM GÖSTERİMİ VE DÜNYA BARIŞI FOTOĞRAF SERGİSİ

02.26.2020

Öğrenci Dekanlığı İngilizce Kulübü “Gallery Walk Film Gösterimi ve Dünya Barışı Fotoğraf Sergisi” etkinliği, 26 Şubat 2020 tarihinde, 12.30 – 14.00 saatleri arasında, B5 Dou Kültür ve Sanat Merkez’inde gerçekleştirmeyi planlamaktadır. Öğrencilerimiz, bu etkinlik kapsamında Çizgili Pijamalı Çocuk adlı kısa filmin gösterimini ve sonrasında güzel bir sergi sunumu gerçekleştirecekler.

Aynı Tür Duyurular

Genel Duyuru